Racordări pe medie tensiune

Veltol Energy - Atestați ANRE, experți în proiectarea și execuția de racordări medie tensiune, garantăm soluții eficiente și sigure.

Introducere

Descoperă puterea soarelui cu parcurile fotovoltaice!

Veltol Energy se dedică proiectării și execuției de racordări pe medie tensiune, marcând standardele în eficiența energetică. Atestați de ANRE și specializați în domeniu, oferim soluții sigure și eficiente pentru clienții noștri. Fie că este vorba despre linii electrice aeriene sau subterane, posturi de transformare sau accesorii de medie tensiune, echipa noastră de experți asigură o abordare integrată și fiabilă.
VELTOL ENERGY

Ce facem

Proiectare și execuție profesională

Veltol Energy este specializată în proiectarea și execuția de linii electrice de medie tensiune, posturi de transformare și racordări pe medie tensiune, acoperind o gamă extinsă de tensiuni între 0,4 și 20 kV.

Echipă de experți:

O echipă dedicată de profesioniști experimentați asigură gestionarea fiecărui detaliu cu precizie, adaptând soluțiile la nevoile specifice ale clienților.

Conformitate și siguranță:

Indiferent de construcția aero sau subterană, respectăm riguros standardele de siguranță, garantând fiabilitatea și durabilitatea instalațiilor de medie tensiune.

Atestare ANRE:

Atestarea ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei din România) confirmă angajamentul nostru pentru excelență și respectarea celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Soluții personalizate:

Adaptăm soluțiile la nevoile unice ale clienților, asigurându-ne că proiectele noastre sunt personalizate și eficiente.

Tehnologie avansată:

Utilizăm tehnologie de ultimă generație pentru a asigura precizie și eficiență în toate aspectele proiectelor noastre.

Lideri în instalațiile de medie tensiune:

Prin dedicare, soluții personalizate și tehnologie avansată, ne consolidăm poziția ca lideri în domeniul instalațiilor de medie tensiune.
ce nevoi rezolvam

De ce sa ne alegi pe noi?

Alegând Veltol Energy pentru proiectarea și execuția instalațiilor de medie tensiune, te vei bucura de un partener dedicat și experimentat, gata să îndeplinească toate cerințele tale energetice. Iată de ce suntem alegerea perfectă:
Instalațiile de medie tensiune proiectate de Veltol Energy pun accent pe standardele stricte de siguranță, asigurând că infrastructura este protejată împotriva riscului de scurtcircuit, supratensiune sau alte incidente.
Prin utilizarea tehnologiei avansate și a proiectării precise, soluțiile noastre vizează optimizarea consumului de energie, contribuind la eficiența maximă a instalațiilor de medie tensiune și reducerea costurilor asociate.
Materialele de calitate și tehnologiile durabile utilizate în proiectele noastre contribuie la creșterea duratei de viață a instalațiilor, minimizând necesitatea intervențiilor costisitoare.
Fiecare proiect este adaptat la specificul clientului, oferind soluții flexibile care să răspundă nevoilor variate ale infrastructurilor electrice.
Implementăm sisteme de monitorizare în timp real pentru a asigura o vizibilitate completă asupra funcționării instalațiilor, facilitând detectarea rapidă a oricăror anomalii și intervenții prompte.
Fiind atestați de ANRE, proiectele Veltol Energy respectă cu strictețe standardele și reglementările din domeniul energetic, asigurând conformitatea cu cerințele legislative și de reglementare.
Veltol Energy

Cui ne adresăm?

Serviciile noastre de proiectare și execuție a instalațiilor de medie tensiune sunt dedicate unei game variate de clienți, inclusiv industrii diverse, deținători de parcuri solare, autorități locale și regionale, companii de distribuție de energie, precum și instituții publice și private. Colaborăm cu acești clienți pentru a dezvolta și întreține infrastructura electrică necesară, contribuind la alimentarea stabilă și eficientă cu energie electrică. Prin experiența noastră solidă și angajamentul pentru excelență, contribuim la dezvoltarea și funcționarea durabilă a infrastructurii lor electrice de medie tensiune, asigurându-ne că răspundem la nevoile și cerințele diversificate ale acestui spectru amplu de clienți.
VELTOL ENERGY

Descoperă care sunt etapele noastre de lucru în vederea livrării soluțiilor de medie tensiune durabile:

01
Evaluare tehnică

Efectuăm o evaluare detaliată a cerințelor și specificațiilor clientului, analizând infrastructura existentă și stabilind parametrii esențiali ai proiectului.

02
Proiectare personalizată

O echipă de ingineri specializați lucrează la proiectarea detaliată a instalației de medie tensiune, având în vedere cerințele specifice ale clienților și respectând normele de siguranță și reglementările în vigoare.

03
Obținerea atestărilor

Procesăm toate documentațiile necesare pentru a obține atestările de la ANRE, asigurându-ne că proiectul respectă standardele tehnice și reglementările impuse.

04
Achiziții și logistică

Gestionăm achizițiile de materiale, echipamente și tehnologii necesare pentru implementarea proiectului, asigurându-ne că toate elementele sunt conforme cu specificațiile.

05
Implementare profesională

Odată ce toate resursele sunt pregătite, începem implementarea proiectului cu un focus deosebit pe calitatea execuției și respectarea termenelor stabilite.

06
Testare și verificare

Efectuăm teste amănunțite pentru a confirma funcționalitatea corectă a instalației, asigurându-ne că toate componentele sunt integrate corespunzător și că parametrii de siguranță sunt respectați.

07
Mentenanță

După finalizarea proiectului, oferim servicii de mentenanță regulată și suport tehnic, asigurându-ne că instalația rămâne în stare optimă pe întreaga sa durată de viață.

Vezi serviciile noastre și discută cu un consultant

Sisteme Fotovoltaice

Vezi ce rezultate au obținut cei care au lucrat cu noi

Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Beneficiar: Brico Holz Service
Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Beneficiar: Magazin Bricolaj
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Beneficiar: Clinica EsDent
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Beneficiar: Client Instituție Publica
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Beneficiar: Investitor Privat
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.
Beneficiar: Client persoană fizică
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.

Vorbește acum cu un expert și cere cotația prin formularul de mai jos!

Formular Contact

Veltol Energy, partener de încredere specializat în optimizarea soluțiilor energetice

Adresă

România, Târgu Mureș,
Str. Livezeni, Nr. 18

Email

office@veltol.com

sales@veltol.com

Telefon

0745 931 231

0748 931 231

0738 837 231

0736 307 370

Urmărește-ne și pe: