Casa verde

Treci la un stil de viață sustenabil și economisește energia necesară casei tale cu programul Casa Verde!

Introducere

Casa Verde – Sisteme fotovoltaice eficiente și servicii profesionale

Cu o echipă specializată și o experiență solidă în domeniu, ne ocupăm de fiecare detaliu, oferind servicii complete de la proiectare și instalare la întreținere pentru programul Casa Verde. Transformă-ți casa sau afacerea într-un loc mai verde și mai eficient energetic cu soluțiile noastre profesionale! Alege Casa Verde pentru o viitor durabil și economisire de energie!
VELTOL ENERGY

Ce facem

Deținem atât experiența necesară cât și tehnologia optimă pentru implementarea proiectelor venite prin programul Casa Verde. Iată cum te putem ajuta:

Proiectare personalizată

Ne axăm pe proiectarea personalizată, luând în considerare caracteristicile locației, necesitățile clienților și eficiența energetică dorită.

Instalare profesională

Echipa noastră de specialiști asigură o instalare precisă și eficientă a sistemelor fotovoltaice, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Asistență la obținerea avizelor

Oferim asistență în procesul de obținere a avizelor și a altor aprobări necesare pentru implementarea proiectelor fotovoltaice.

Garanție și mentenanță

Casa Verde nu se oprește la instalare. Oferim servicii de mentenanță regulată și intervenții prompte, asigurând funcționarea optimă a sistemelor pe termen lung.

Optimizare continuă

Suntem dedicați aducerii unor îmbunătățiri continue, folosind tehnologii inovatoare pentru a maximiza eficiența sistemelor fotovoltaice

Consultanță energetică

Oferim servicii de consultanță pentru a ajuta clienții să înțeleagă beneficiile energetice ale sistemelor fotovoltaice și să aleagă soluția potrivită.

Ofertă Casa Verde

Prin accesarea Programului Casa Verde, primești până la 20 000 lei nanțare și te bucuri de independență energetică cu cel mai performant sistem fotovoltaic.

Sistem fotovoltaic 4.15 kWp instalat pe acoperiș și dosar Prosumator

Sistem fotovoltaic 5.81 kWp instalat pe acoperiș și dosar Prosumator

Sistem fotovoltaic 6.64 kWp instalat pe acoperiș și dosar Prosumator

Sistem fotovoltaic 8.3 kWp instalat pe acoperiș și dosar Prosumator

Sistem fotovoltaic 10.79 kWp instalat pe acoperiș și dosar Prosumator

ce nevoi rezolvam

De ce sa ne alegi pe noi?

Alegând să lucrezi cu noi, te poți bucura de o echipă dedicată și specializată care se ocupă de fiecare detaliu al proiectului tău obținut prin programul Casa Verde. De la consultanță inițială și proiectare personalizată, până la implementare și autorizare, suntem alături de tine în fiecare etapă către o casă mai verde și facturi de energie mai mici.
Ne ocupăm de toate aspectele legate de instalarea sistemelor fotovoltaice, astfel încât tu să te poți bucura de beneficii fără a te implica în detalii tehnice.
Oferim consultanță specializată pentru a identifica soluțiile potrivite pentru nevoile tale specifice, asigurându-ne că faci alegeri informate.
Echipa noastră se ocupă de implementarea proiectului în mod eficient, garantând calitatea și durabilitatea sistemului solar.
Ne ocupăm de toate formalitățile legale și aprobările necesare pentru instalarea sistemelor, eliminând grija documentației și procedurilor administrative.
Prin tehnologia solară, contribuim la reducerea semnificativă a facturilor de energie, oferindu-ți un mod sustenabil și economic de a-ți alimenta locuința.
Îți oferim soluții adaptate nevoilor tale specifice, fie că este vorba de o casă mică sau o comunitate mai mare.
Veltol Energy

Cui ne adresăm?

Compania noastră se adresează atât persoanelor fizice, precum și asociațiilor de proprietari care aplică prin programul Casa Verde. Ne concentrăm pe beneficiarii care sunt în căutarea unor soluții inovatoare pentru a reduce costurile cu energia și pentru a adopta practici de viață mai prietenoase cu mediul. De asemenea, suntem aici pentru asociațiile de proprietari și comunități rezidențiale care doresc să implementeze tehnologii solare pentru a genera economii semnificative.
VELTOL ENERGY

Suportul tău în accesarea fondurilor prin programul Casa Verde

Programul Casa Verde este o inițiativă guvernamentală ce susține adoptarea surselor de energie regenerabilă în locuințe. Veltol Energy te ajută să beneficiezi de acest program în câțiva pași simpli:
01
Consultanță gratuită

Oferim consultanță inițială gratuită pentru a evalua eligibilitatea casei tale pentru programul Casa Verde și pentru a discuta despre beneficiile aduse de un sistem fotovoltaic.

02
Analiză financiară

Efectuăm o analiză financiară detaliată, calculând economiile estimate și perioada de recuperare a investiției, astfel încât să iei decizia potrivită.

03
Documentație și autorizații

Ne ocupăm de întreaga documentație necesară pentru a obține aprobările și autorizațiile necesare pentru instalarea sistemului fotovoltaic.

04
Implementare profesională

Instalăm sistemul fotovoltaic cu echipamente de cea mai bună calitate, garantând performanță optimă și durabilitate.

05
Accesare fonduri Casa Verde

Te sprijinim în procesul de accesare a fondurilor disponibile prin Casa Verde, asigurându-ne că beneficiezi de toate avantajele financiare oferite.

06
Garanție extinsă

Oferim o garanție extinsă pentru sistemele noastre, protejându-ți investiția pe termen lung.

Vezi serviciile noastre și discută cu un consultant

Sisteme Fotovoltaice

Vezi ce rezultate au obținut cei care au lucrat cu noi

Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Beneficiar: Brico Holz Service
Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Beneficiar: Magazin Bricolaj
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Beneficiar: Clinica EsDent
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Beneficiar: Client Instituție Publica
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Beneficiar: Investitor Privat
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.
Beneficiar: Client persoană fizică
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.

Vorbește acum cu un expert și cere cotația prin formularul de mai jos!

Formular Contact

Veltol Energy, partener de încredere specializat în optimizarea soluțiilor energetice

Adresă

România, Târgu Mureș,
Str. Livezeni, Nr. 18

Email

office@veltol.com

sales@veltol.com

Telefon

0745 931 231

0748 931 231

0738 837 231

0736 307 370

Urmărește-ne și pe: