Proiectare și avizare

Descoperă potențialul energiei solare! Noi îți oferim suport pentru proiectarea și avizarea eficientă a sistemului tău fotovoltaic.

Introducere

Proiectare eficientă, transformare durabilă: descoperă potențialul energiei solare cu Veltol Energy!

Serviciul nostru de proiectare și avizare pentru sisteme fotovoltaice aduce visul tău de a genera energie verde la viață. Cu o echipă de ingineri specializați și experiență vastă, suntem aici pentru a transforma fiecare proiect într-o realitate eficientă și sustenabilă. Descoperă potențialul energiei solare cu Veltol Energy!
VELTOL ENERGY

Proiectăm viitorul energetic: Soluții complete de la Veltol Energy

Echipa noastră de ingineri specializați în domeniul energetic se dedică realizării unor proiecte solare de excepție, adaptate nevoilor tale specifice. De la panouri fotovoltaice pe acoperișurile rezidențiale până la sisteme fotovoltaice complexe pentru spații industriale, oferim servicii complete de proiectare și avizare pentru transformarea durabilă a sursei de energie.

Vizita amplasamentului

Efectuăm o vizită detaliată la locația propusă pentru a evalua condițiile existente, traseele de cabluri și riscurile potențiale.

Identificarea nevoilor clientului

Discutăm în detaliu cu toți clienții noștri pentru a înțelege cu precizie nevoile lor și pentru a oferi soluții corecte.

Condiții climatice

Luăm în considerare condițiile meteorologice locale, radiația solară, temperaturile și ventilația pentru a optimiza eficiența sistemului.

Umbrire

Evaluăm impactul umbrelor asupra sistemului fotovoltaic și luăm măsuri preventive pentru a minimiza pierderile de energie.

Orientare ansamblu de module

Asigurăm orientarea optimă a panourilor fotovoltaice pentru a obține cea mai mare eficiență energetică.

Proiectare tehnică

Realizăm toate calculele necesare, alegem echipamentele și accesoriile potrivite și creăm proiectul tehnic al instalației fotovoltaice.
ce nevoi rezolvam

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem aici pentru a simplifica și accelera întregul proces, oferind soluții eficiente și personalizate. Iată de ce să ne alegi:
Nevoia de a maximiza eficiența sistemului fotovoltaic pentru a asigura o producție de energie sustenabilă și constantă.
Dorința de a obține un raport cost-eficiență optim în ceea ce privește proiectarea și avizarea sistemului fotovoltaic.
Cerința de a simplifica și accelera procesul de proiectare și avizare, eliminând birocrația și formalitățile inutile.
Nevoia de a respecta și îndeplini toate cerințele și reglementările în vigoare pentru a obține avizele necesare fără întârzieri.
Căutarea soluțiilor personalizate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale fiecărui proiect și ale beneficiarului.
Dorința de a colabora cu experți în domeniu pentru a beneficia de cunoștințe specializate și a asigura succesul proiectului fotovoltaic.
Veltol Energy

Cui ne adresăm?

Veltol Energy își adresează serviciile unei largi varietăți de beneficiari, oferind soluții smart în sfera energiei regenerabile. De la proprietari rezidențiali care doresc să transforme acoperișurile caselor lor în surse de energie verde, până la sectoare comerciale și industriale ce caută soluții complexe pentru a reduce costurile energetice și a susține durabilitatea afacerilor lor. Proiectăm și implementăm parcuri fotovoltaice eficiente pentru proprietarii de terenuri și dezvoltăm soluții integrate pentru administratorii de clădiri și asociațiile de locatari. Agricultura beneficiază și ea de sisteme fotovoltaice adaptate, oferind surse de energie regenerabilă pentru irigații și alte necesități specifice. Indiferent de dimensiunea sau specificul proiectului, Veltol Energy se impune ca partenerul ideal pentru cei ce doresc să adopte soluții inovatoare și sustenabile în domeniul energiei.
VELTOL ENERGY

Iată care este procesul nostru de lucru

01
Analiză preliminară

Începem prin a efectua o analiză preliminară a amplasamentului și a cerințelor specifice ale proiectului, identificând eventualele provocări și nevoi.

02
Vizită de teren

Efectuăm o vizită detaliată a locației pentru a evalua condițiile climatice, orientarea, umbrirea și alți factori care influențează proiectarea sistemului fotovoltaic.

03
Consultare cu clientul

Discutăm în detaliu cu clientul pentru a înțelege nevoile specifice, stabilind obiectivele proiectului și oferind soluții personalizate.

04
Proiectare tehnică

Cu datele colectate, realizăm proiectarea tehnică a sistemului fotovoltaic, inclusiv dimensionarea corectă, selecția echipamentelor și planificarea detaliată a instalației.

05
Avizare și reglementări

Ne ocupăm de întocmirea dosarului pentru avizare, asigurându-ne că respectăm toate reglementările și normele legale, și facilităm procesul de aprobare.

06
Implementare și instalare

După obținerea avizelor, demarăm implementarea efectivă a proiectului, gestionând eficient instalarea sistemului fotovoltaic.

07
Testare și optimizare

Realizăm teste riguroase pentru a asigura funcționarea corectă a sistemului, optimizând performanța acestuia în conformitate cu specificațiile proiectului.

08
Predare și asistență continuă

Livrăm proiectul finalizat, oferind instruire și asistență permanentă, asigurându-ne că beneficiarul poate gestiona și monitoriza eficient sistemul fotovoltaic.

Sisteme Fotovoltaice

Vezi ce rezultate au obținut cei care au lucrat cu noi

Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Beneficiar: Brico Holz Service
Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Beneficiar: Magazin Bricolaj
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Beneficiar: Clinica EsDent
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Beneficiar: Client Instituție Publica
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Beneficiar: Investitor Privat
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.
Beneficiar: Client persoană fizică
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.

Vezi serviciile noastre și discută cu un consultant

Vorbește acum cu un expert și cere cotația prin formularul de mai jos!

Formular Contact

Veltol Energy, partener de încredere specializat în optimizarea soluțiilor energetice

Adresă

România, Târgu Mureș,
Str. Livezeni, Nr. 18

Email

office@veltol.com

sales@veltol.com

Telefon

0745 931 231

0748 931 231

0738 837 231

0736 307 370

Urmărește-ne și pe: