Companie

Explorăm noi orizonturi în lumea energiei regenerabile, aducând tehnologii avansate și soluții sustenabile pentru viitor.

Veltol Energy

Pionier în energie regenerabilă și soluții complexe

Veltol Energy constituie cu mândrie entitatea specializată în domeniul energiei regenerabile din cadrul VELTOL Holding SRL, o companie cu o prezență remarcabilă pe plan național și internațional.

Cu o expertiză considerabilă acumulată în cadrul acestei industrii, ne afirmăm ca importatori direcți pentru toate echipamentele noastre destinate captării energiei solare, utilizând exclusiv materiale de cea mai înaltă calitate și care au fost supuse testelor riguroase, astfel încât să putem oferi soluții avantajoase și garanții remarcabile clienților noștri.

Inovație în soluții energetice: diferențiatori cheie ai Veltol Energy

La Veltol Energy, inovația nu este doar un concept, ci o realitate tangibilă în fiecare soluție energetică pe care o oferim. Iată de ce suntem în prim-planul industriei:
Diversitatea și complexitatea soluțiilor noastre:
Servicii complete și expertiză dovedită:
Autorizații oficiale și controlul calității:
Soluții pentru provocările viitorului energetic:

La Veltol Energy, nu oferim doar soluții energetice inovatoare

Ci construim parteneriate solide și durabile, adaptate pentru a susține nevoile și aspirațiile viitorului energetic.
Veltol Energy

Aliat pentru un viitor sustenabil

Veltol Energy, o prezență marcantă în industria energetică, transcende rolul de furnizor de soluții, devenind un partener de încredere în realizarea proiectelor complexe și durabile. De la începuturile noastre în 2017 și până în prezent, am urmat o traiectorie dedicată excelenței în domeniile energiei regenerabile, automatizării industriale și instalațiilor de curenți slabi și tari.

Angajament în proiecte semnificative

Am lăsat amprenta în proiecte de referință, incluzând contribuții la construcția unor structuri emblematice precum UBC0 Timișoara, Hotelul Hilton din Târgu Mureș și Depozitul Central HELL, alături de Hotelul Avalon din Ungaria. În domeniul energiei verzi, am evoluat de la construcția unor centrale electrice fotovoltaice de la 5 kW la 6 MW, unificând cunoștințe și experiență pentru a deveni furnizori de soluții complete și obținând autorizații de medie tensiune.

Evoluție constantă și expertiză integrată

De-a lungul anilor, am dezvoltat și rafinat serviciile noastre, oferind soluții complete pentru parcuri fotovoltaice. De la proiectare și execuție până la materiale de calitate superioară, mentenanță și garanție extinsă, ne-am angajat să oferim clienților noștri un parteneriat avantajos. În plus, facilităm accesul la finanțare și oferim opțiuni precum SAS (Solar as a Service), consolidându-ne poziția de lideri în piața de energie regenerabilă.

Oferim un viitor energetic durabil

Cu fiecare proiect și colaborare, Veltol Energy rămâne dedicat viziunii de a construi un viitor energetic sustenabil. Trăim prezentul privind cu încredere spre viitor, explorând constant modalități inovatoare de a contribui la o lume mai verde și eficientă energetic.

Prezentarea Echipei

O echipă dedicată și experimentată

Cu o echipă dedicată și experimentată, suntem pregătiți să transformăm viziunile în realitate. De la ingineri talentați și profesioniști în management până la instalatori specializați și electricieni calificați, echipa noastră aduce expertiză și pasiune în fiecare proiect. Astfel, în componența echipei, se numără:

5 ingineri de profil electroenergetic

5 persoane care fac parte din management

40 instalatori profesioniști

8 electricieni de profile

22 mașini dotate

3 utilaje de batere stâlpi

2 Miniexcavator

1 incarcator frontal

2 depozite logistice

un cățel de pază

Descoperă datele cheie care definesc performanța noastră:

Peste 0
panouri Sunpro Power montate
Peste 0
panouri Tong Wei montate
Peste 0
panouri Jinko montate
Blog

Descoperă articole captivante

Descoperă articole captivante despre inovații în tehnologia fotovoltaică, sfaturi pentru optimizarea eficienței energetice și studii de caz despre proiectele noastre de succes!

Vezi serviciile noastre și discută cu un consultant