Electric Up 2

Accesează ELECTRIC UP 2, program de fonduri nerambursabile destinat IMM-urilor pentru echipamente ecologice! Panouri fotovoltaice, pompe de căldură și stații de reîncărcare pentru vehicule electrice finanțate de stat

Introducere

Electric UP 2 – Finanțare pentru companii mici și mijlocii

Electric UP 2 deschide noi orizonturi pentru IMM-urile din diverse sectoare, cu excepția agriculturii și industriei alimentare, precum și pentru operatorii economici din domeniul Horeca. Acest program oferă granturi nerambursabile în valoare de până la 150.000 de Euro pe proiect, acoperind până la 75% din valoarea integrală a costurilor eligibile. Cu o perioadă de depunere a proiectelor în intervalul martie – iunie 2024, Electric UP2 încurajează inovația și adoptarea soluțiilor durabile în energie, facilitând astfel tranziția către un viitor electric și ecologic.
VELTOL ENERGY

Ce facem

Susținem IMM-urile interesate să aplice pentru programul Electric UP 2, oferindu-le acces la o gamă completă de servicii adaptate nevoilor lor specifice:

Servicii de consultanță

Ești în căutarea soluțiilor optime în energiile regenerabile? Noi suntem partenerul tău de încredere. Specialiștii noștri te ghidează în alegerea celei mai potrivite soluții pentru nevoile tale și îți oferă suport pe toată durata proiectului.

Proiectare

Îți oferim servicii de proiectare pentru instalațiile fotovoltaice, ocupându-ne de toate detaliile. Dimensionăm fiecare proiect în funcție de consumul zilnic, locație, orientarea acoperișului și gradul de umbrire, asigurându-ne că totul se potrivește perfect.

Sisteme fotovoltaice

Dacă ai în vedere să optimizezi bugetul companiei tale și să faci o trecere către energia solară, noi te putem ajuta, ocupându-ne de instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice. Cu inginerii noștri electricieni acreditați ANRE, poți avea încredere că sistemul tău va funcționa impecabil, indiferent de dimensiune.

Instalare

Ai nevoie de instalare și punere în funcțiune pentru pompele de căldură, stațiile de încărcare pentru vehiculele electrice sau bateriile de stocare a energiei? Suntem aici pentru tine, asigurându-ne că totul este instalat corect și funcționează optim.

Mentenanță / monitorizare

După instalare, asigurăm servicii de mentenanță și monitorizare pe toată durata proiectului. Astfel, te poți bucura de liniște, știind că echipamentul tău este în cea mai bună stare.

Garanție

Oferim cele mai bune garanții din piață pentru echipamentele instalate. Cu noi, poți avea încredere că vei beneficia de independență energetică fără griji pe termen lung.
Veltol Energy

Cui ne adresăm?

Ne adresăm întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), cu excepția celor din domeniile agriculturii și industriei alimentare, precum și operatorilor economici din sectorul Horeca. În cazul în care conduci o afacere în orice alt domeniu, echipa noastră este pregătită să te asiste în accesarea și implementarea acestui program de finanțare, pentru a-ți optimiza consumul de energie, bugetul companiei și pentru a susține creșterea durabilă a afacerii tale.

Tipuri de cheltuieli eligibile

Investiția în achiziționarea sistemului de panouri fotovoltaice, cu o capacitate instalată între 27 kWp și 200 kWp, inclusiv panouri solare, invertoare, echipamente de conexiune, structură de montaj adaptată și alte componente esențiale.

B. Cheltuieli legate de achiziționarea stațiilor de încărcare de 22 kW pentru vehicule electrice și hibride plug-in, cu minimum două puncte de încărcare (obligatoriu conform programului). Cheltuielile din categoria A și B sunt obligatorii pentru accesarea finanțării.

C. Costurile asociate proiectării, montării și punerii în funcțiune a sistemului de panouri fotovoltaice, limitate la maxim 10% din costul total al echipamentelor și instalațiilor electrice.

D. Cheltuieli pentru servicii de consultanță și management de proiect, reprezentând maximum 7% din valoarea totală eligibilă a proiectului.

E. Cheltuieli pentru realizarea și instalarea panoului de informare.

F. Costuri legate de implementarea și instalarea unui sistem de avertizare/semnalare pentru stația de reîncărcare a vehiculelor electrice.

G. Opțiunea de acoperire a 30% din cheltuielile legate de achiziția acumulatorilor de stocare (până la 30% din valoarea puterii instalate a panourilor fotovoltaice), în mod opțional.

H. TVA-ul aferent cheltuielilor eligibile este inclus, în special pentru cei care nu sunt plătitori de TVA.

ce nevoi rezolvam

De ce sa ne alegi pe noi?

Aplicând la programul Electric UP 2 prin intermediul nostru, te vei bucura de o experiență profesională și dedicată, care acoperă toate aspectele proiectului tău. De la consultanță inițială și proiectare personalizată până la implementare și autorizare, suntem alături de tine în fiecare etapă a drumului către o afacere mai eficientă energetic și mai sustenabilă. În plus, avem șase soluții cheie pentru IMM-uri:
Ne ocupăm de toate detaliile legate de instalarea sistemelor fotovoltaice, astfel încât tu să te poți bucura de beneficii fără a fi nevoie să te implici în aspecte tehnice.
Oferim consultanță specializată pentru a identifica soluțiile potrivite pentru nevoile specifice ale companiei tale, asigurându-ne că faci alegeri informate.
Echipa noastră se asigură că proiectul este implementat în mod eficient, garantând calitatea și durabilitatea sistemului solar.
Ne ocupăm de toate formalitățile legale și aprobările necesare pentru instalare, eliminând grija documentației și procedurilor administrative.
Prin tehnologia solară, contribuim semnificativ la reducerea facturilor de energie, oferindu-ți un mod sustenabil și economic de a-ți alimenta afacerea.
Oferim soluții adaptate nevoilor tale specifice, fie că este vorba de o afacere mică sau de o comunitate mai mare.
VELTOL ENERGY

Suportul tău în accesarea fondurilor prin programul Electric UP 2

Electric UP 2 este o oportunitate guvernamentală dedicată companiilor care își doresc să adopte surse de energie regenerabilă. Veltol Energy îți oferă sprijin în accesarea acestui program printr-un proces simplu și eficient:
01
Consiliere gratuită

Îți oferim o primă consultanță gratuită pentru a evalua potențialul companiei tale de a beneficia de programul Electric UP 2 și pentru a discuta despre avantajele implementării unui sistem fotovoltaic.

02
Analiză financiară detaliată

Realizăm o analiză financiară amănunțită, calculând economiile anticipate și perioada estimată de recuperare a investiției, astfel încât să iei decizia potrivită pentru business.

03
Asistență documentară și autorizații

Ne ocupăm de întreaga documentație necesară și de obținerea autorizațiilor pentru instalarea sistemului fotovoltaic la sediul companiei tale.

04
Implementare de înaltă calitate

Instalăm sistemul fotovoltaic folosind echipamente de cea mai bună calitate, asigurându-ne că acesta funcționează optim și are o durată lungă de viață.

05
Accesare fonduri Electric UP2

Te ghidăm în procesul de accesare a fondurilor disponibile prin programul Electric UP2, pentru a te asigura că beneficiezi de toate avantajele financiare disponibile.

06
Garanție extinsă

Oferim o garanție extinsă pentru toate sistemele instalate, pentru a-ți proteja investiția pe termen lung și pentru a-ți asigura liniștea.

Vezi serviciile noastre și discută cu un consultant

Sisteme Fotovoltaice

Vezi ce rezultate au obținut cei care au lucrat cu noi

Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Beneficiar: Brico Holz Service
Sistem fotovoltaic 399.6 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Beneficiar: Magazin Bricolaj
Sistem fotovoltaic 1000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Beneficiar: Clinica EsDent
Sistem fotovoltaic 110 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Beneficiar: Client Instituție Publica
Sistem fotovoltaic 250 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Beneficiar: Investitor Privat
Sistem fotovoltaic 3000 kW c.a.
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.
Beneficiar: Client persoană fizică
Sistem fotovoltaic 15 kW c.a.

Vorbește acum cu un expert și cere cotația prin formularul de mai jos!

Formular Contact

Veltol Energy, partener de încredere specializat în optimizarea soluțiilor energetice

Adresă

România, Târgu Mureș,
Str. Livezeni, Nr. 18

Email

office@veltol.com

sales@veltol.com

Telefon

0745 931 231

0748 931 231

0738 837 231

0736 307 370

Urmărește-ne și pe: